HU SK EN DE

CARLO BENETTI GYŐR

Ügyeleti telefonszám 2020.04.01-től: +36 70/550-0217

Öltözködési segédlet

A Nagy Napra készülődő Párok a Menyasszony Királynői ruhakölteményének kiválasztása után a Vőlegény öltönykérdése se okozzon gondot. Ehhez szeretnénk némi segítséget adni, hogy öltözködési hibák ne rontsák el az ünnep komfortérzetét, hangulatát.

A Nagy Nap a férfiak életében is különleges, így a Király is méltó eleganciával kell, hogy megjelenjen. Az öltöny és ing színének harmonizálni kell a menyasszony ruhájának színével. A vőlegény alkatához választjuk az öltönyt, függ a magasságtól, testalkattól, tartásától, ügyelve arra, hogy komfortérzete jó legyen a kiválasztott öltönyben és a nap hangulatát ne rontsa el.

Mindehhez üzletünk kellő tapasztalattal rendelkezik, segítséget nyújt a legmegfelelőbb öltöny kiválasztásában, melyet méretre is igazítunk, elkerülve a további öltözködési hibákat.

A menyasszony ruhaszíne meghatározó az öltöny színválasztásakor. Fehér ruhához a legtöbb szín megfelel fekete, szürke, a ma divatos kék. Vajszínű ruhához lágyabb melegebb szín felel meg, drapp és barna árnyalatai.

Ügyelni kell az ing színére, melynek a ruha színét kell követnie.

Fontos, hogy a pár egymás mellett állva ne sokszínű tarka összhatást keltsen.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a Nagy Napon a barátok ismerősök megkérdezzék hol vetted? Számunkra ez a kérdés többet ér minden hirdetéstől.

Az Önök kérdéseire e-mailban is szívesen válaszolunk: carlo@carlobenetti.hu